Vijfde zomersalon in DeFabriek

Gepubliceerd: 11-08-2020 16:08

Vijfde zomersalon in DeFabriek

STREEK - Het kan bijna niet actueler. ​Dit jaar wordt de vijfde Zaanse Zomersalon gehouden in Café Fabriek door Kinga Wieszorek in nauwe samenwerking met cafe De Fabriek. Nog tot 28 augustus is het thema -COVID-19

De expositie startte op 26 juni in café De Fabriek in de Jan Sijbrandsteeg 42 en zal nog te bezoeken zijn tot 28 augustus. Het uiterst toepasselijke thema is de huidige tijd - COVID-19.
De organisatoren willen laten zien hoe de kunstenaars de laatste maanden hebben ervaren. Wat voor invloed heeft het isolement op jou? Waar brengt het jou naar toe? Hoe denk je nu over jouw bestaan op aarde? Het mag een werk zijn dat gemaakt is tijdens deze lockdown, maar het kan ook een eerder werk zijn dat voor jou, als kunstenaar, binnen dit thema valt.

Meer informatie is te vinden op https://www.tengel.nl/

Stichting Tengel wil de kunstactiviteiten en het werk van de Zaanse kunstenaars onder de aandacht brengen van publiek, overheid en bedrijfsleven.

De jaarlijks terugkerende Atelierroute en de website zijn de pijlers van stichting Tengel. Tengel wil kunstenaars stimuleren om kunstprojecten te initiëren of er een bijdrage aan te leveren en geeft indien mogelijk financiële ondersteuning door middel van - het aanvragen van - subsidies en sponsorgelden.

Tengel is een aanspreekpunt voor overheden, organisaties en het bedrijfsleven met vragen over bijdragen van Zaanse kunstenaars. De organisatie initieert tevens zelf projecten en vraagt daarvoor zo nodig subsidies en sponsorgeld aan.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl