Vlaggenschip dreigt te stranden

20-06-2021 11:25

Vlaggenschip dreigt te stranden

STREEK - Met het zicht op de 90e verjaardag dreigt er voor de VV Knollendam het verlies van het visitekaartje. Naar het zich nu laat aanzien zal er komend seizoen geen vlaggenschip in competitieverband uit gaan komen.

Om die reden is het Bart van der Laan die in de KnolKnal Nieuwsbrief 173 (3e jaargang) opent met de opmerking 'Beroerder kan bijna niet.' 

Juist nu het 90 jarig bestaan nabij komt zal er wellicht geen eerste elftal (hèt visitekaartje van elke club) in de competitie worden ingeschreven. 'Een unicum in ons bestaan. Het zat er natuurlijk al even aan te komen; de selectie (15 man) was al niet breed. Een seizoen zonder voetbal (corona) lijkt voor Knollendam nu de genadeklap.
Van der Laan citeert uit een tekst in het NHD: 'Andy Huitema baalt als een stekker. De trainer uit Wormer is met man en macht bezig de selectie aan te vullen. Dat zal, nu de termijn van overschrijven voorbij is, moeten gebeuren met clubloze of gestopte spelers', aldus het NHD.

Behalve de zorgen om de selectie is er nog een punt van irritatie op het sportcomplex. Dat gaat over hondenstront op het terrein. Van der Laan: 'Inmiddels een vast item in de Nieuwsbrief. Inwoners die hun hond hier uitlaten en ons de 'schillen en de dozen' laten. Wordt vervolgd.' beëindigd de redacteur zijn wekelijkse bericht.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl