Vlogster Roosmarijn Koster haalt met vintage kleding ruim 1200 euro op voor goed doel

26-01-2020 11:51

Vlogster Roosmarijn Koster haalt met vintage kleding ruim 1200 euro op voor goed doel

ZAANDAM - Fashionvlogger Roosmarijn Koster heeft letterlijk alles uit de kast gehaald voor haar 'closet sale' in kringloopwinkel Het Goed in Zaandam.

De 37-jarige YouTuber struint veel markten en kringloopwinkels af, op zoek naar vintage pareltjes. Met bij elkaar gezochte tweedehands kleding inspireert zij wekelijks haar kijkers. Niet alleen duurzaam, maar ook omdat je in een kringloopwinkel "veel uniekere stuks kan vinden", aldus de vlogster. "Want de meeste merken doen een beetje hetzelfde tegenwoordig".

Tekst gaat door onder de video.Volgers van Roosmarijn kregen zaterdag een kijkje in haar kledingkast en kochten kleding uit de vintage collectie. "Het hele kringloopsysteem draait op giften. Dus doneer ik mijn kleding aan Het Goed. Het bedrag dat we daarmee ophalen wordt volledig geschonken aan een goed doel: de kledingbank".

Dat de opbrengst zo hoog was, had niemand op gerekend. Diezelfde middag kreeg de Kledingbank Zaanstad een cheque overhandigd van 1240 euro. "Ik ben in shock", zegt Roosmarijn verbaasd voor de camera van ZaanTV.

Voor Het Goed Zaandam smaakt de samenwerking met deze fashionista naar meer.
Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl