Voetbal op zondag

26-09-2021 18:00

Voetbal op zondag

STREEK - Na een enerverende zaterdag kan er ook gesproken en geschreven worden over een enerverende zondag. Helaas niet alleen winstpartijen, maar perspectief is er volop te putten uit de wedstrijden van deze zonnige dag.

De hoogst spelende Zaanse ploeg is ook dit seizoen OFC. De Oostzaners hadden eigenlijk geen kind aan Hoogland en wisten dat in een 4-0 winst uitte drukken.


In de eerste klasse was het voor zowel Assendelft als Fortuna W toch even afwachten. Het bekeravontuur was voor beide ploegen verre van geslaagd. Die tegenslag wisten beide teams echter met succes van zich af te laten glijden door nuttige overwinningen. Op eigen veld wist VV Assendelft FC Uitgeest met 1-0 te verslaan waar Fortuna W in Vijfhuizen bij DSOV een goede 0-2 winst liet noteren.

In de tweede klasse leek KFC na een prima voorbereiding ook in de competitie door te gaan pakken. Daar dacht SV Spartanen helaas voor de Groote Koogsche anders over en scoorde een 3-2 zege.

In de Zaanse derde klasse werd er flink met scherp geschoten. Sporting Krommenie overrompelde WSV’30. In Wormer wisten de Krommenieers een stevige 0-4 overwinning te behalen. Aan de Communicatieweg wist SVA tegen Vrone een zwaar bevochten 3-2 zege te laten noteren. Hercules Zaandam deed tegen Hollandia T wat er verwacht werd: een 3-1 zege voor de paarshemden. De grootste verrassing (en wellicht teleurstelling) werd gesignaleerd ‘over het spoor’ in Wormerveer waar Saenden tegen Limmen tegen een 1-4 afstraffing aan liep.

In de vierde klasse eindigde de derby tussen RCZ en Westzaan in een 2-1 winst voor de Racers waar Zaandijk een keurige 4-2 overwinning behaalde tegen DSS. Rood Wit Zaanstad en Heemstede eindigden met de stand waar zij ook mee begonnen (0-0).

Foto Hans Fiere van de wedstrijd Hercules Zaandam-Hollandia T.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl