Voetbal op zondag

11-10-2021 09:00

Voetbal op zondag

STREEK – Vreugde en verdriet ontlopen elkaar niet zoveel. Dat bleek afgelopen zondag weer overduidelijk op de voetbalvelden.

In de derde divisie deed koploper OFC goede zaken door rode lantaarndrager DEM met een 3-1 nederlaag naar Beverwijk te laten afreizen. Directe concurrent OSS’22 verspeelde een punt zodat de geelzwarten er goed voor staan.

In de eerste klasse A blijft Assendelft de ongeslagen koploper. Kolping Boys wits het leed lang uit te stellen, maar richting het eindsignaal was het toch Assendelft dat de 1-0 winst veilig stelde. Bij FC Uitgeest liet Fortuna W de overwinning uit de vingers glippen. De 2-2 maakt dat de Wormerveerders nu samen met Hillegom op de tweede plaats staan.

In de tweede klasse blijft KFC toch nog even achter bij de verwachtingen. Op bezoek bij Kleine Sluis konden de blauwroden niet voorkomen dat er een 1-0 nederlaag moest worden geïncasseerd.

In de derde klasse blijft Hercules Zaandam prima optreden. Egmondia werd met 4-0 teruggewezen. Dat goede voorbeeld werd door Sporting Krommenie redelijk tot goed gevolgd getuige de 3-0 winst op Hollandia T. En over goed volgen schrijvende mag SVA niet ontbreken. De roodwitten schoten met scherp tegen KSV (6-0!)

Minder succesvol waren de optredens van WSV’30 (0-1 verlies tegen Limmen) en Saenden (0-4 nederlaag tegen Koedijk) waarbij volgens de aanwezigen sprake was van een geflatteerde uitslag.

Voor Rood Wit Zaanstad was er op eigen veld geen houden aan tegen Onze Gezellen (2-5). Westzaan gaf HYS een beschaafde hijs met een 2-4 overwinning. Ook Zaandijk voldeed aan de verwachtingen door Eendracht’82 met 3-0 te verslaan. Bij de strijd tussen Geel Wit’20 en RCZ werd er gelijkmatig verdeeld flink gescoord (3-3).

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl