Voetbalclinic in Kalverhoek met Simon Tahamata

28-10-2020 12:50

Voetbalclinic in Kalverhoek met Simon Tahamata

DEZE CLINIC IS EEN WEEK UITGESTELD NAAR ZONDAG 8 NOVEMBER A.S.

STREEK - De man die in 1971 na een tip van een leider van Theole een proefwedstrijd mocht spelen bij Ajax, daar werd aangenomen voor de jeugdopleiding en vervolgens zijn debuut maakte in de hoofdmacht van Ajax in de eredivisie op 24 oktober 1976 (Ajax-FC Utrecht 7-0), komt naar de Zaanstreek. Want zondag 1 november houdt de Zaanse voetbalschool Talent Goals een voetbalclinic in samenwerking met Simon Tahamata.

Voetbalschool eigenaar Ricardo Hemmen is zeer verheugd met de komst van Simon Tahamata: "ik heb jarenlang samen met Simon samengewerkt en weet dat hij één van de beste techniektrainers ter wereld is".

Simon Tahamata speelde als profvoetballer bij onder andere Ajax, Feyenoord en het Nederlands elftal. Hij was rechtsbuiten met een fabelachtige techniek. Sinds 2014 is hij techniektrainer in de jeugdopleiding van Ajax.

De voetbalclinic staat zondag 1 november van 10.00 tot 12.00 uur op de agenda op sportpark Kalverhoek bij ZCFC in Wijdewormer. Er is een maximaal deelnemersveld van 30 spelers. De inschrijving is inmiddels gesloten. Dat maximale aantal stelt de organisatie in staat om individuele aandacht te geven aan elke speler én kunnen zij zich aan de maatregelen van het RIVM houden. Dat maakt ook dat ouders helaas niet zijn toegestaan langs de lijn.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl