Voetballers in actie voor hofleverancier

27-06-2020 12:32

Voetballers in actie voor hofleverancier

WESTZAAN - Het is in het lange lintdorp een bedrijf dat eigenlijk niet gemist kan worden. Dat besef is er ook bij de vvv Westzaan, in de volksmond de roodwitte leeuwen. En vanuit het Leeuwenhart is er nu de hartekreet om de clubleden enthousiast te maken voor de laatste steun aan hun hofleverancier Bloemsierkunst Albers.

Het pand en flinke partij grond aan de JJ Allanstraat 335 staat te koop. Het is voor Hans, Gaby, Leonne en Bozenka de bedoeling om na de verkoop van het geheel te kiezen voor een totaal andere toekomst. 

Dat ontlokt de Westzaanse voetballers en-sters een oproep te plaatsen: 'Wij willen jullie ontzettend bedanken dat Albers jarenlang onze hofleverancier is geweest! Al onze kampioenen, scheidende leden, jubilarissen, etc. hebben jullie jarenlang voorzien van prachtige bloemen. Wij zijn daar trots op! Jullie kiezen voor een andere toekomst na de verkoop van jullie pand en daar wensen wij jullie ontzettend veel geluk en gezondheid bij toe. Ditmaal willen we jullie een dienst bewijzen met de oproep 'Beste dorpsgenoten koop alsjeblieft die hele zaak leeg zolang het nog kan, ze verdienen het.' 

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl