Voetbalvooruitzicht

02-10-2020 15:22

Voetbalvooruitzicht

STREEK – Komend weekeinde is er sprake van een unicum. Want vanwege de COVID-19 perikelen zullen ook de voetballers het dit en de komende twee weekeinden moeten stellen zonder hun immer enthousiaste en kritische supporters moeten stellen.

Op bezoek bij Aalsmeer (ongeslagen) gaat FC Zaandam op jacht naar haar eerste overwinning.

In Castricum gaat het ZCFC bij de plaatselijke FC (ongeslagen) ook trachten om na een remise en verlies de eerste winst te boeken.

In de Zaanse vierde klasse zal het ongetwijfeld weer uiterst aantrekkelijk toe gaan. Doelpunten scoren lijkt geen enkel probleem gezien de uitslagen in de eerste twee rondes.

Op zondag ontvangt het goed draaiende OFC het ook prettig presterende Groen Ster uit Heerlerheide. Winst is belangrijk om aansluiting met de top te behouden.

Op eigen terrein ontvangt Fortuna W het Uithoornse Legmeervogels. Gezien de 0-7 winst der Gladoren valt te verwachten dat de gasten een muur optrekken op de 16 meter.

Assendelft moet die 0-7 van zich afspelen bij ROAC dat 4 winstpunten heeft gescoord tot nu toe.


Voor KFC is er een vrije ronde verschenen vanwege coronabesmetting bij De Kennemers. De wedstrijd is verplaatst naar donderdag 15 oktober.

In de derde klasse zou de derby tussen SVA en Saenden een aanrader zijn geweest. Deze partij is echter verplaatst naar donderdag 15 oktober. De overige clubs zullen hun best moeten doen om de ingeslagen weg te kunnen blijven volgen.

In de vierde klasse doen de Zaankanters het goed. RCZ en Rood Wit behoren tot de ongeslagen kopgroep. De overige teams volgen en loeren op succes.

ZATERDAG 03-10
2A FC Aalsmeer - FC Zaandam, 3A FC Castricum - ZCFC, 4B DZS - Sporting Krommenie, Fortuna Wormerveer - RCZ, VV Jisp - De Wherevogels, SDOB - KFC, VV Westzaan - Blauw Wit W en Zaanlandia - SV Rood-Wit Zaanstad.

ZONDAG 04-10
3E DIVISIE OFC - Groene Ster, 1A Fortuna W - Legmeervogels, ROAC - Assendelft, 2A KFC vrije ronde, 3B 
Egmondia - SC Hercules Zaandam, Sporting Krommenie - SV Vrone, SVA - Saenden, WSV '30 - VV Bergen, 4B SV De Meteoor - VV Westzaan, RCZ - SV Rood-Wit Zaanstad, SV Sporting S - VV Knollendam, ZVV Zaandijk - SV Graftdijk.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl