Volop online voorstellingen in voorjaarsvakantie!

Gepubliceerd: 21-02-2021 11:02

Volop online voorstellingen in voorjaarsvakantie!

STREEK - Ook in deze COVID-19 periode vieren de scholen op z'n tijd een vakantie. Deze week is dat de voorjaarsvakantie! Daar speelt het Zaantheater helemaal op in. Op de agenda staat een speciale vakantieprogrammering zodat kinderen en hun ouders zich geen moment hoeven te vervelen.

In samenwerking met Bureau Vanaf 2 presenteert het Zaantheater namelijk 27 online voorstellingen. Van 20 t/m 28 februari zijn er elke dag drie voorstellingen te bekijken, gewoon vanuit huis.

Elke dag kun je om 10.00 uur een leuke peutervoorstelling bekijken, om 14.30 uur een show waarbij iedereen van vier jaar of ouder kan aanschuiven en om 16.00 uur staat er een hele bijzondere kindervoorstelling op het programma. Het zijn registraties van eerder gespeelde voorstellingen. Een familieticket kost €7,50 per voorstelling, waarmee je met het hele gezin de gekozen voorstelling kunt bekijken.

Tickets voor alle voorstellingen zijn te koop via Vakantietheater.nl. Bekijk op https://zaantheater.nl/nieuws/27-online-voorstellingen-te-zien-in-de-voorjaarsvakantie/ het schema van de hele week en klik op de voorstelling voor meer informatie en tickets.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl