Voorproefje FluXus Animation Film Festival

Gepubliceerd: 29-05-2020 16:05

Voorproefje FluXus Animation Film Festival

ZAANDAM - Op de Facebookpagina van het FluXus Animation Film Festival (FAFF) valt zaterdag 6 juni om 20.30 uur te genieten van een voorproefje op de tweede editie van het eerste en enige animatiefimfestival voor volwassenen in de Zaanstreek. Die avond wordt live de selectie aan films bekend gemaakt en kun je vrijkaarten winnen.

Voor het FluXus Animation Film Festival dat dit jaar plaats zal hebben op 31 oktober en deze preview op het festival wordt dit jaar samengewerkt met filmtheater De Fabriek.

Binnen en kijken
Net als vorig jaar zijn er naast nationale, ook veel internationale inzendingen binnengekomen. Behalve de bekendmaking van de selectie uit deze inzendingen staat er nog veel meer op het programma. 

Er is een prijsvraag waarmee je twee vrijkaarten kunt winnen voor het festival zelf en filmtheater De Fabriek onthult een code waarmee je online een animatiefilm kunt kijken.

Informatie over het festival en de live preview zelf zijn te vinden op de Facebookpagina https://www.facebook.com/fluxusanimatie/. Op Instagram is het festival te volgen onder de naam Fluxafest of online op www.faff.nl .

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl