Voorspellen uitslag thriller Groen Geel tegen KZ zo goed als gelukt

13-03-2020 13:21

Voorspellen uitslag thriller Groen Geel tegen KZ zo goed als gelukt

ZAANDAM – De prijsvraag van Freek hypotheek uit Zaandam rond de eindstand van de korfbalderby Groen Geel -KZ op 7 maart, heeft veel reacties opgeleverd. De wedstrijd bracht voldoende spektakel, maar eindigde in een schamele 16-15 eindstand. Voor Korfballeague begrippen zuinig.

Het hypotheekadvieskantoor dat aan die partij een wedstrijd verbond kreeg meer dan 150 inzendingen binnen. Niemand wist de eindstand 16 -15 te raden. Frank van der Heide en Arjen van Doesum, hypotheekadviseur bij Freek, reikten daarom de prijs uit aan degenen die het dichts bij zaten.

In de week voorafgaand aan de korfbalderby kon iedereen zijn of haar voorspelling van de eindstand op Facebook, Instagram en via de mail insturen. Er lagen drie bonnen van bol.com ter waarde van €100,- klaar voor degenen met het beste voorspellende vermogen. Angela Tol, Marieke Kat en Sandra Vis zijn de gelukkige winnaressen en hebben inmiddels hun prijs in ontvangst mogen nemen.

‘We hadden niet verwacht dat we zoveel reacties binnen zouden krijgen. Echt heel leuk dat iedereen zo enthousiast zijn of haar voorspelling heeft ingezonden, aldus hypotheekadviseurs Arjen en Frank. ‘We waren zelf natuurlijk ook aanwezig bij de pot en zeiden nog tegen elkaar: volgens mij heeft niemand de stand goed geraden. Dat was ook zo. Dus moesten we meer dan 150 reacties uit gaan pluizen op wie het meeste in de buurt kwamen. Gelukkig gokte het merendeel dat KZ zou gaan winnen en vielen er dus een heleboel inzendingen af.’

Angela Tol stuurde haar voorspelling 27 -23 via Facebook in en werd daarmee één van de drie winnaars. Van alle inzendingen op Instagram zat Marieke Kat met de stand 21-20 het dichtst bij. Ook de lezers van het Zaans stadsblad hebben enthousiast meegedaan. Sandra Vis voorspelde een eindstand van 17-14 en viel hiermee in de prijzen.
Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl