Dodelijk ongeval op N246 in Wormerveer

14-10-2021 13:12

Dodelijk ongeval op N246 in Wormerveer

WORMERVEER - Bij een ongeluk op de Provincialeweg (N246) is woensdagavond een 28-jarige vrouw uit Wormer om het leven gekomen. Twee personenauto's en een busje waren betrokken bij de botsing.

De bestelbus werd bestuurd door een 53-jarige man uit Heerhugowaard. Eén van de personenauto’s door een 30-jarige man uit Heerhugowaard. De andere auto werd bestuurd door het dodelijk slachtoffer.

Mogelijke toedracht 
Vermoedelijk botste de Heerhugowaarder door nog onbekende oorzaak achterop de auto van het slachtoffer. De bestuurster kwam door deze klap op de verkeerde weghelft terecht. De bestuurder van de bestelbus reed op dat moment op deze weghelft en kon de vrouw met geen mogelijk ontwijken. Door deze frontale botsing, kwam de bestelbus op zijn kant terecht en vatte vlam. Dit sloeg over naar de auto van het slachtoffer. Het slachtoffer raakte eveneens bekneld in haar auto en werd door de brandweer uit de auto gehaald. Hulp mocht helaas niet meer baten, het slachtoffer overleed aan haar verwondingen. De bestuurder van de bestelbus en auto, raakten ook gewond en werden met ambulances afgevoerd naar het ziekenhuis.

De man uit Heerhugowaard is donderdagochtend aangehouden en zal worden verhoord over zijn betrokkenheid bij het verkeersongeval.

Foto's: Inter Visual Studio / Pascal Fielmich

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl