Vragenuurtje Raad Zaanstad

Gepubliceerd: 23-09-2021 8:09

Vragenuurtje Raad Zaanstad

ZAANSTAD - Voor vanavond staat er weer een Zaanstad Beraad op de agenda. Een van de vaste agendapunten is het onderdeel ‘Praat met de Raad’ waarvoor tot nu toe twee onderwerpen staan genoteerd.

In dit vragenuur van donderdag 23 september 2021 zijn het de vragen van het CDA die een antwoord moeten gaan opleveren.

Er circuleert momenteel een petitie waarin de vraag is of het Crommenije Zwembad in de winter open is te houden. Dit naar het voorbeeld van afgelopen winter. CDA afgevaardigde Nick Hendriks wil weten welke mening het college heeft om het Crommenije Zwembad in de winter open te houden?

Diezelfde Hendriks heeft recent in het Dagblad Zaanstreek gelezen n dat Liander grote problemen ondervindt om netaansluitingen in deze regio te voltooien. In het CDA Zaanstad zijn ze benieuwd hoe de raad dit probleem in Zaanstad ondervindt. ‘Als CDA Zaanstad willen wij namelijk geen vertraging oplopen voor onze woningbouw ambitie’ aldus Hendriks. Vandaar de vragen of het college bekend is met de problemen zoals beschreven.

‘Zo ja, welke problemen gaat de gemeente Zaanstad bij bouwprojecten oplopen en hoe gaat

het college de Raad in dit proces meenemen? Zo nee, kan het college het CDA toezeggen dat zij zo snel een inventarisatie gaat maken welke bouwprojecten mogelijk vertraging gaan oplopen en de raad hier zo snel mogelijk overgaat informeren?

Tevens wil het CDA weten welke maatregelen het college gaat nemen om de problemen die Liander ondervindt in Zaanstad op te vangen zodat projecten geen vertraging oplopen.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl