Vrijdag weer Sport in Zaanstad op ZaanTV

23-02-2021 17:00

Vrijdag weer Sport in Zaanstad op ZaanTV

STREEK - Nog slechts een paar nachtjes slapen en dan is er weer Sport In Zaanstad op ZaanTV. Vrijdagavond om 21.00 uur is vierde uitzending van Sport in Zaanstad te zien. Deze komt tot stand door samenwerking tussen Voetbal In Zaanstad, Sport In Zaanstad en ZaanTV.

In editie vier gaan de interviewers Raymond Dorjee en Ralph Kerssens het gesprek aan met de gebroeders Sven en Lars Keppel. Eerstgenoemde is als speler actief bij VV Knollendam, laatstgenoemde zag zijn positie als trainer bij de zaterdagtak van Purmersteijn van de ene op de andere dag verdwijnen.

Na dat gesprek duiken we even de Korfballeague in. Samenvattingen van de laatst gespeelde én gewonnen ronde met de Zaanse vertegenwoordigers KZ/Thermo4U en Groen Geel/IJskoud de Beste.

Na strijd rond paal en mand duiken we het diepe van de Crommenije en De Slag in met twee waterpolospeelsters. Amy Rozemeijer van ZV De Ham ZC en international Maud Koopman van ZV De Zaan.

De presentatie van het geheel is in handen van Kees Klinkenberg terwijl Marcel van Os en Jamie Bank de techniek voor hun rekening nemen.

ZaanTV wordt in Zaanstad uitgezonden door ZIGGO via kanaal 36 via de mediabox en kanaal 337 via de omschakeling van analoog naar digitaal. En op kanaal 45 in Wormerland. Via KPN is ZaanTV te zien op kanaal 1418. ZaanTV is ook via de livestream op www.rtvzaanstreek.nl te volgen.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl