VVK voorzitter weet burgemeester niet te verleiden

Gepubliceerd: 29-09-2021 10:09

VVK voorzitter weet burgemeester niet te verleiden

OOSTKNOLLENDAM - Bij de groengele voetbalfamilie in Oostknollendam zwaait George Zwart al talrijke jaren met de voorzittershamer. Het bestuur zoekt een opvolger voor de vroegere doelman. Onlangs kwam burgemeester Judith Michel-De Jong van Wormerland langs bij de club. Zij hapte niet toe om Zwart's opvolger te worden.

In de KnolKnal Nieuwsbrief 198 maakt redacteur Bart van der Laan gewag van het feit dat de burgemeester kennis heeft gemaakt met het bestuur van de VV Knollendam. Dat was er door corona nog niet van gekomen. 

Afgelopen donderdagavond kwam ze even langs, burgemeester Judith Michel-De Jong. In de kantine kwam ze kennismaken met het Knollendam-bestuur. ''En dat verliep heel gezellig'', aldus voorzitter George Zwart. ''We hebben haar bijgepraat over wat er speelt bij de club. Ze was heel enthousiast. Alleen wilde ze niet onze nieuwe voorzitter worden'', zegt George die mei 2022 stopt als praeses.

In de aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen was het niet altijd van hiep-hiep-hoera. Voor het eerst in de clubgeschiedenis geen eerste elftal, zelfs onzekerheid over een tweede team. Maar dan is daar Knollendam 3. Gelijk trotse lijstaanvoerder na de 10-0 zege. Genoeg liefhebbers op de zondag. In de tweede helft kwam er zelfs een half nieuw team het veld in. Dat geeft de burger moed.

'Het tweede? Dat gaat wel lukken', verwacht de voorzitter. ''Afgelopen zondag was het allemaal nog wat kort dag. Ook door het tijdstip, veel spelers hadden voor de middag al andere afspraken'', aldus George. ''Ik zie genoeg enthousiasme om er wat van te maken''.

De aankondiging op het publicatiebord voor zondag staat klaar.  Hopelijk kan daar nu op het veld wel een vervolg aan worden gegeven. 

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl