Wandelen langs het kerstverhaal

Gepubliceerd: 21-12-2020 10:12

Wandelen langs het kerstverhaal

WORMERVEER - In de week van Kerstmis is er door de Protestantse Gemeente in Wormerveer een route langs het kerstverhaal uitgezet. Op zes locaties worden onderdelen uit dit verhaal sfeervol in beeld gebracht.

Er is veel te zien en te beleven: Jozef en Maria op weg naar Bethlehem, de herders in het veld, een ster, drie wijzen uit het oosten, en uiteindelijk het kind in de kribbe. Aan de route is voor de kinderen ook nog een spelelement verbonden. Alle informatie over deze wandeling is te vinden via www.pknwormerveer.nl. 


In deze tijd van corona gaan veel dingen niet door. Een wandeling door het dorp behoort wel tot de mogelijkheden. Premier Mark Rutte roept daar zelfs toe op. Daarom heeft de Protestantse Gemeente deze wandeling langs het kerstverhaal georganiseerd. 

De gevarieerde route begint bij Karnemelkspad 10, voert o.a. langs de Esdoornlaan 70 en Paul Krugerstraat 13 en eindigt uiteindelijk bij de Protestantse Kerk (Noordeinde 20). Omdat iedereen tussen 20 en 26 december op een eigen moment deze wandeling kan maken, is dit een prachtige manier om de sfeer van Kerstmis te beleven.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl