Warming-Uplopen in Assendelft

Gepubliceerd: 09-08-2019 9:08

Warming-Uplopen in Assendelft

ASSENDELFT - Le Champion organiseert ook dit jaar weer de Warming-Uplopen in Assendelft ter voorbereiding op de Dam tot Damloop. De serie vindt plaats op woensdagavond 21 en 28 augustus en op 4 en 11 september.

De Warming-Uplopen zijn, aldus Le Champion, ideaal voor iedereen die na de zomervakantie zijn/haar hardlooptraining weer wilt oppakken. Bijvoorbeeld ter voorbereiding op de Dam tot Damloop. De lopen staan bekend om de gezellige sfeer met ideaal parcours omdat er veel over fietspaden wordt gelopen.

Twee afstanden
Hardlopers kunnen kiezen uit twee verschillende afstanden: de 7,5 km en 1.600 meter voor de jeugd tot en met veertien jaar. Deelnemers aan de 7,5 km lopen een rondje om de Veenpolder richting de Watertoren. Het 1.600 meter parcours gaat richting de rotonde bij de Zaandammerweg, halverwege is er een keerpunt. De start is telkens om 19.30 uur, op de hoek van de Veenpolderdijk/Zaandammerweg. Voor beide afstanden wordt er een klassement bijgehouden en zijn er mooie prijzen te verdienen.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk tot en met dinsdag 20 augustus mogelijk bij RUNX in Zaandam. Dit geldt alleen voor de 7,5 km. Na-inschrijving vindt plaats bij de voetbalvereniging in Assendelft vanaf 18.30 uur. Locatie: Dorpsstraat 253B. Per Warming-Uploop kan er apart worden ingeschreven. Betaling is contant mogelijk of per pin. Er is geen online inschrijving.

Meer informatie: www.lechampion.nl (Foto: Sjef Louwen)

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl