Westzaan knapt op

21-07-2021 09:17

Westzaan knapt op

STREEK - Onder het motto 'we pakken de draad weer op' krijgt het z.g. straatwerk in Westzaan weer de aandacht. De gemeente knapt de J.J. Allanstraat en Zuideinde op. Het werk heeft een paar maanden stilgelegen in verband met zwaar transport voor bouwplan Molenaer.

Het werk aan het deel Zuideinde-Overtoom heeft door omstandigheden een half jaar stilgelen. Met reden, want vanwege het zware transport voor bouwplan Molenaer zou doorgaan met dat werk later slecht blijken te zijn voor het nieuwe straatwerk. De gemeente start weer op 2 augustus. Dan is er tot begin november geen doorgaand autoverkeer mogelijk. 'We werken eerst aan de riolering ter hoogte van plan Molenaer en Klein Engeland. Daarna vernieuwen we de bestrating. Hierbij werken we richting de Overtoom' zo valt te lezen in een memo over dat project.

BouwApp
Met borden zal duidelijk worden aangegeven welk deel er zal worden afgesloten. Op www.buitengewoon.zaanstad.nl is meer informatie te vinden. Klik door naar Projecten > J.J. Allanstraat en Zuideinde. Ook plaatst de gemeente deze informatie op de BouwApp. Deze is gratis te downloaden via de Play Store (Google) of App Store (IPhone). Zoek op ‘Riolering en herinrichting Westzaan’.


Foto Funda

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl