Winactie gratis kaarten Malford Milligan & The Southern Aces in Het komt voor de Bakker

Gepubliceerd: 15-02-2019 9:02

Winactie gratis kaarten Malford Milligan & The Southern Aces in Het komt voor de Bakker

ZAANSTREEK/WORMERLAND - Als luisteraar van het Zaanradioprogramma Het komt voor de Bakker maak je regelmatig kans op vrijkaarten voor bijzondere optredens. Deze keer heeft presentator Ed Bakker twee vrijkaarten in de aanbieding voor een optreden Flux op locatie-optreden. Het gaat om vrijkaarten voor Malford Milligan & The Southern Aces, vrijdag 1 maart in de North Sea Venue.

Gratis dit optreden meemaken? Mail dan vandaag nog Ed Bakker dat je kans wil maken op de vrijkaarten: kvdb@zaanradio.nl Op 27 februari maakt Zaanradio de gelukkige winnaar bekend.

Soulfull
Twee vrienden vormen Malford Milligan & The Southern Aces. Door zijn krachtige, hese stem en indrukwekkende voorkomen wordt frontman Malford Milligan vaak vergeleken met soul-iconen als Otis Redding en Al Green. Hij werd liefst acht keer bekroond tot beste vocalist bij de Austin Music Awards. Ook al frontman van de band Storyville behaalde Malford nationaal grote successen.

Groovy
Samenwerking met de Nederlandse Jack Hustinx werd lovend ontvangen. ‘Het beste Americana-album van Nederlandse bodem zou wel eens gemaakt kunnen zijn door Jack Hustinx & The Southern Aces’ aldus AltCountry.nl

Nu zijn de twee vrienden terug met hen nieuwe project Malford Milligan & The Southern Aces. Sleutelwoorden zijn soulfull, rootsy, groovy, stripped-down, intense, organic en intimate. Voor wie deze kreten abracadabra zijn maar gewoon hun muziek wil beluisteren: https://www.bluesmagazine.nl/interview-the-southern-aces-jack-hustinx/ North Sea Venue is te vinden op de Hemkade 48 . Zaal open 21.00 uur, aanvang 21.30 uur.

Frequenties
Zaanradio is in Zaanstad en Wormerland op de kabel en in de ether te ontvangen. In Zaanstad zijn de frequenties 103.3 FM (kabel) en 107.1 FM (ether). In Wormerland op de kabelfrequentie 89,0 FM. Zaanradio wordt ook gestreamd via www.rtvzaanstreek.nl. Of is te beluisteren via de mediabox, ZIGGO kanaal 1367 of KPN kanaal 1115.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl