Wisseling van de wacht bij roodwitte leeuwen

22-03-2021 15:41

Wisseling van de wacht bij roodwitte leeuwen

WESTZAAN - Hoewel er door amateurs amper gevoetbald wordt zijn er bij de diverse voetbalclubs toch bewegingen te noteren. In dit geval een nogal opvallende bestuurlijke verandering bij eeuweling VVV Westzaan.

Een aantal van de roodwitte bestuurders had intern al lange tijd geleden besloten om te stoppen na de viering van het 100-jarig bestaan. In verband met de uitgestelde festiviteiten omtrent dit jubileum zullen zij tijdens de aankomende ledenvergadering aftreden en zich niet meer herkiesbaar stellen. Het gaat om voorzitter Stefan Gorthuis, Joery Hauzendorfer (Voetbaltechnische Zaken), Dennis Nuij (penningmeester), Ruud van Vuure (Vrijwilligers) en de onvolprezen PR man Arno van den Broek. Jeugdvoorzitter Laurence Berghouwer zal onverminderd doorgaan met de vernieuwingen binnen de jeugd.


De aftredende bestuurders zullen betrokken blijven bij de vereniging en ook nog vrijwillige taken op zich nemen en/of tijdelijk functies blijven invullen zolang er nog geen opvolger gevonden is. Op de ledenvergadering van 26 maart zal dat verder worden toegelicht.

Het aftreden van het huidige bestuur maakt het noodzakelijk dat er nieuwe aspirant bestuurders tijdens de ledenvergadering aan de leden zullen worden voorgesteld. Dat zijn Dirk Schreuder (voorzitter), Patrick Volkers (Voetbaltechnische zaken), Sandra Lelieveld-Gorthuis (secretaris) en Dennis Nuij (interim-penningmeester).

In eerste instantie zijn de Westzaners dringend op dringend op zoek naar een penningmeester. Wie zich herkent in deze rol en affiniteit heeft met de vereniging en cijfers kan rekenen op een goed gesprek met het bestuur van de VVV Westzaan.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl