Wormer in teken van watersport

23-04-2019 09:24

Wormer in teken van watersport

WORMER - De samenwerkende watersportverenigingen in Wormer houden op 5 mei de In-en-op-het-Zwet-dag. De activiteiten vinden plaats tussen 9.00 en 15.00 uur op het terrein van zwembad het Zwet, Sternstraat 2. 

De deelnemende verenigingen en organisaties, te weten Watersport Vereniging Wormer, roeivereniging de Zaankanaries, Kanovereniging de Zwetplassers, roeisloep de Huisman, Brede school Wormerland en het 5 mei comité Wormerland willen op deze dag laten zien dat Wormer heeft veel te bieden op het gebied van watersport. Zoals roeien, kanoën, zwemmen, zeilen en varen.

Kinderen van acht tot twaalf jaar, die in het bezit van een zwemdiploma, kunnen op speelse manier, gratis kennis maken met de watersport. In een carrousel van vier verschillende activiteiten kunnen ze zeilen en kanoën in het zwembad van Wormer. Voor de volwassenen zijn er diverse vaaractiviteiten op het Zwet zoals zeilen en roeien, kanoën en sloep roeien vanaf een steiger op het zwembadterrein. Alle activiteiten zijn onder begeleiding van ervaren watersporters en sporttrainers.

Vanaf 9.00 uur kunnen kinderen zich inschrijven voor de activiteiten die om 10.00 uur van start gaan. Tip: neem zwemkleding en handdoek mee. Volwassenen hoeven zich niet in te schrijven.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl