Z.O.G. wordt Z.V.I.

Gepubliceerd: 09-10-2017 22:10

Z.O.G. wordt Z.V.I.

Zaanstad voor Iedereen (Z.V.I.) wordt de nieuwe naam van de Zaanse Onafhankelijke Groepering (Z.O.G.).

Eerst werd Gerben Eijzinga als nieuwe lijsttrekker naar voren geschoven en nu ook een nieuwe naam. Na het verlies bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen wil de partij het vertrouwen van de Zaanse bevolking weer herstellen. 

Ook moet de stem van de Zaankanter doorklinken in de partij. Hier ligt volgens Eijzinga de grootste uitdaging. Wij doen niet aan populisme maar eerlijkheid en oprechtheid is wat Eijzinga nastreeft. Binnenkort zal de website van Zaanstad voor Iedereen ook online gaan waarop Eijzinga met zijn team regelmatig stellingen zullen plaatsen om te kijken hoe inwoners tegen zaken aankijken.

Eijzinga bedankt Leny Visser-Koopman voor haar lange periode in de Zaanse politiek. Veel raadsleden kunnen een voorbeeld nemen aan Leny. Zo bedreven als zij was, maar altijd oprecht voor de inwoners van Zaanstad. www.zaanstadvooriedereen.nl de Facebookpagina is al wel online te vinden www.facebook.com/zaanstadvooriedereen Tijdens de vergaderingen van de raad, zal Zaanstad voor Iedereen tot aan de verkiezingen nog wel een verwijzing laten plaatsen op de bordjes naar de Z.O.G.

Eerst werd Gerben Eijzinga als nieuwe lijsttrekker naar voren geschoven en nu ook een nieuwe naam. Na het verlies bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen wil de partij het vertrouwen van de Zaanse bevolking weer herstellen. Ook moet de stem van de Zaankanter doorklinken in de partij. Hier ligt volgens Eijzinga de grootste uitdaging. Wij doen niet aan populisme maar eerlijkheid en oprechtheid is wat Eijzinga nastreeft.
Eijzinga bedankt Leny Visser-Koopman voor haar lange periode in de Zaanse politiek. Veel raadsleden kunnen een voorbeeld nemen aan Leny. Zo bedreven als zij was, maar altijd oprecht voor de inwoners van Zaanstad.
Binnenkort zal de website van Zaanstad voor Iedereen ook online gaan waarop Eijzinga met zijn team regelmatig stellingen zullen plaatsen om te kijken hoe inwoners tegen zaken aankijken: www.zaanstadvooriedereen.nl 

De Facebookpagina is al wel online te vinden www.facebook.com/zaanstadvooriedereen 
Tijdens de vergaderingen van de raad, zal Zaanstad voor Iedereen tot aan de verkiezingen nog wel een verwijzing laten plaatsen op de bordjes naar de Z.O.G.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl