ZaanbochtRun: 12 september 2021

13-04-2021 14:58

ZaanbochtRun: 12 september 2021

STREEK - Kent u die mop van die atleet die de tweede ZaanbochtRun wilde lopen? Die mop zal straks geen mop meer zijn, maar keiharde realiteit worden. Een atleet dient onder alle omstandigheden SOEPEL te zijn en nu er VERSOEPELINGEN in de lucht hangen durft de organisatie van de Zaanbocht Run het aan eindelijk een datum te noemen waarop de 2e editie van de Zaanbocht Run zal plaatshebben: ZONDAG 12 SEPTEMBER 2021, maar zoals bij alles in deze pandemie onder voorbehoud.

In 2019 werd de eerste Zaanbocht Run gelopen onder grote belangstelling. Deze puur recreatieve loop waarbij vooral gezelligheid voorop staat, het publiek belangrijk is en levende muziek zorgt voor een prettige sfeer langs de route, is een unieke loop door de Zaanbocht en langs de Zaanoever van Wormer.

Ook deze tweede editie zal - net als de eerste editie - bestaan uit een z.g. kidsrun van 1,5 km en een 5- en 10 kilometer loop. 

De organisatoren Rob Broekema, Frank Ossen en Kees Klinkenberg zijn uitermate in hun nopjes dat alle reeds ingeschreven atleten en talrijke sponsoren voor Editie 2 hun vertrouwen op een goede afloop hebben bewaard. Zonder die steun hadden de organisatoren nu een nog zwaardere klus te verrichten.

De komende periode zal het loperspeloton en publiek op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen, maar wat het genoemde trio betreft mag ZONDAG 12 SEPTEMBER nadrukkelijk in ieders agenda worden genoteerd.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl