Zaandijk selectie in Valencia

06-01-2022 11:30

Zaandijk selectie in Valencia

ZAANDIJK - Daar waar gerenommeerde BVO's hun trainingskampen afzeggen dan wel verlaten lijkt er voor de selectie van ZVV Zaandijk geen vuiltje aan de lucht. De groep van trainer Christopher Manuputty (de gehele selectie en de staf met in totaal 55 man) verblijft momenteel in in een zonovergoten Valencia.

Er werd op 4 januari meteen serieus gestreden tijdens de voetbalquiz, terwijl er die dag ook vol overtuiging een padeltoernooi werd afgewerkt. Een dag later was de animo ongewijzigd groot in het onderlinge 8x8 toernooi. Woensdag is de groep naar Mestalla geweest. Het indrukwekkende stadion van Valencia maakte de tongen flink los en op de Facebookpagina is een fraai promofilmpje te zien.


Dit trainingskamp in Valencia moet het al aanwezige goede groepsgevoel nog verder versterken. 'Op het programma daarom niet alleen trainingen maar vooral ook allerlei teambuildingsactiviteiten' aldus trainer Manuputty nog net voordat hij met zijn manschappen daadwerkelijk op de fiets stapt voor een rondtoer die van 11.00 tot ongeveer 14.00 uur zal duren. 

Bij terugkeer in ons land zullen er - vermits de coronamaatregelen dat toestaan - nog enige oefenwedstrijden gehouden gaan worden zodat de selectie 30 januari klaar staat voor de topper tegen RCZ. In de vierde klasse B is Westzaan momenteel koploper (8 gespeeld/16 punten) gevolgd door de Racers (7-15) en Zaandijk (8-15).

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl