Zaandijk zonder doel verder?

27-04-2021 11:15

Zaandijk zonder doel verder?

ZAANDIJK - Het zal voor de argeloze passant van het complex van ZVV Zaandijk even schrikken zijn. Want wat is een voetbalveld zonder doelen? Wat is een club zonder doel? Aan de D. Sonoyweg in Zaandam is er echter bewust gekozen voor het verwijderen der doelen op het B-veld.

Namens de stichting Beheer Sportpark Schanszicht ais het Marten van der Laan die tekst en uitleg geeft over deze vermeende vorm van vandalisme dan wel diefstal. 'De periode waarin onze natuurgrasvelden toe zijn aan extra of groot onderhoud breekt weer aan. Dit heeft gevolgen voor de trainingen en onderlinge wedstrijden' is de logische verklaring. 'Dit jaar is het B-veld toe aan een grote onderhoudsbeurt. In de week van 26 april zullen de vaste doelen worden verwijderd en vanaf 3 mei is het veld omgeploegd. Tot 3 mei kan er dus nog wel getraind worden. Wedstrijden met grote doelen kunnen echter niet. Vanaf 3 mei (tot een nader te bepalen datum) kan er niet meer getraind en gevoetbald worden op het B-veld.' 

Met uitzondering van een paar data zullen de andere velden tijdens de zomermaanden ‘open’ blijven voor trainingen en wedstrijden zo laat Van der Laan weten. De uitzondering geldt voor het C-veld en trainingsveld, want in die velden wordt een vaste beregeningsinstallatie aangebracht. Zodra de bewuste datums bekend zijn zullen deze gecommuniceerd worden met de leden van de ZVV Zaandijk.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl