Zaanpro voetbaldagen en start nieuwe serie

15-06-2020 09:22

Zaanpro voetbaldagen en start nieuwe serie

STREEK - Nu de versoepelingen voor de sporters weer mogelijkheden bieden laten de mensen van de Zaanpro voetbalschool weten dat er van alles op de agenda staat. Plus dat er aanleiding is om even terug te blikken.

Bij Zaanpro Voetbalschool zijn het twee voormalige profs de eigenaar. In onze streek zijn Miel Mans (ex AZ) en Misha Salden (ex Volendam) bekende gezichten. Naast eigenaar verzorgt het duo ook de trainingen elke zondagochtend. Dat doen zij samen met twee andere  ex-profs Serdar Ozturk en Bas Timmer.

Zaanpro is al tien jaar een begrip in de Zaanstreek. Het eerste half jaar van 2020 stond de lijst weer helemaal vol. Dat betekent dat er met ruim 90 kids  gewerkt kon worden. 
Mans: 'We moesten op een gegeven moment tegen kinderen zelfs zeggen dat we geen plek meer hadden. Hoe moeilijk wij dat ook vonden maar we willen wel kwaliteit leveren en dus de groepen niet te groot maken zodat we de kinderen veel aandacht kunnen geven. De serie van twaalf trainingen zit er bijna weer op. Volgende week is onze laatste training en 28 juni hebben we nog een inhaal/ introductie training.'

Deze week kunnen de liefhebbers zich inschrijven voor de nieuwe serie van twaalf trainingen. Deze zal eind augustus gaan starten. 'Het loopt alweer storm dus wil je eind augustus meedoen schrijf je dan snel in want vol is vol " waarschuwt Miel Mans.

In de eerste week van de school vakantie (6 tm 10 juli )  zijn er weer de ZaanPro voetbaldagen. Kids zijn van 09.30-15.00 uur aanwezig en gaan dan de hele dag allemaal leuke voetbalactiviteiten doen. Denk daarbij aan techniektraining, soccerwave, voetbalquiz, partij vormen, boardingvoetbal, voetbalgolf en nog veel meer.  Eten en drinken wordt ook de hele dag verzorgd.'

 Meer info staat op www.voetbalschoolzaanpro.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl