Zaanradio zaterdag te zien én horen bij Lambert Melisz in Westzaan

14-08-2020 14:58

Zaanradio zaterdag te zien én horen bij Lambert Melisz in Westzaan

STREEK - In deze vreemde tijden blijft RTV Zaanstreek de vaste waarde waar het gaat om het brengen van Zaans nieuws en verstrooiing. Eerder deze zomer al leverde dat boeiende live tv-programma's op en zaterdag 15 augustus zal de radiocrew zorgen voor een liefst vier uur durende live manifestatie. Vanzelfsprekend zullen daarbij alle COVID-19 maatregelen in acht worden genomen.

Oorspronkelijk lag het in de bedoelingen om meerdere live uitzendingen te gaan verzorgen. Zaanradio moet je niet alleen beluisteren, maar ook kunnen bekijken was daarbij de achterliggende gedachte. De actualiteit haalde de plannenmakers in en nu dan slechts één uitzending. Deze zal van 12.00 tot en met 16.00 uur worden verzorgd vanaf de directe omgeving bij Lambert Melisz in Westzaan. 


In het eerste en tweede uur zijn de presentatoren Jeremy de Kamper & Tessa Meijer met hun Family Vibes.
Vanaf 14.00 uur zijn het Jeremy de Kamper & Luciano Arina die tot 16.00 uur de microfoons in handen nemen.
15:00- Jeremy de Kamper & Luciano Arina. Als gasten zullen zij o.a. verwelkomen Denise Kroes en een aantal leden van ZPINK.

Tijdens de uren in Westzaan zal tussen 15.00 en 16.00 uur ook de populaire groep 7Angels aanschuiven voor een interview en natuurlijk een live-optreden. De artiesten waren ook aanwezig tijdens de eerdere live tv registraties. Zaterdag zullen zij o.a. Ocean Eyes, Eventjes Geduld, 17 Miljoen Mensen, Hallelujah, Don’t Start Now en Wannabe ten gehore brengen. 

Foto Westzaanse Digitale Beeldbank

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl