Zaans Filmfestival zoekt vrijwilligers

Gepubliceerd: 17-09-2019 10:09

Zaans Filmfestival zoekt vrijwilligers

ZAANSTREEK - Het Zaans Filmfestival werpt al lange schaduwen vooruit. Het gebeurt allemaal op 31 oktober en 1, 2 en 3 november.

De locaties voor dit jaar zijn de oude Verkade fabriek, het Hembrugterrein en Filmtheater De Fabriek. Dit jaar focust het filmfestival op ‘De betekenis van de Zaanstreek’ met inhoudelijk de drie typische Zaanse onderwerpen, food, innovatie en muziek. Landelijk gezien is er geen ander filmfestival dat zich op deze wijze inhoudelijk profileert. Naast films is er ook livemuziek. Al dat moois moet georganiseerd worden. Maar minstens zo belangrijk is de ondersteuning tijdens het festival.

Zoals vaak aan de hand, is de inzet van vrijwilligers onontbeerlijk. Het festival zoekt zestig vrijwilligers. Iedereen heeft wel een vaardigheid waar het filmfestival kan profiteren. Er zijn mensen nodig die informatie geven, chauffeurs, technische mensen enzovoort. Houd je van film? Dan is dit de mogelijkheid zoveel mogelijk films te gaan bekijken. En als crew ligt er een T-shirt in het verschiet. En wie wil dat nou niet?

Informatie op www.zaansfilmfestival.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl