Zaans schaatskampioenschap Sprint

27-12-2018 13:14

Zaans schaatskampioenschap Sprint

ZAANSTREEK – Schaatsvereniging STG Zaanstreek houdt op zaterdag 12 januari het Zaans Kampioenschap Sprint. De wedstrijd staat open voor iedereen uit de Zaanstreek en vindt plaats op de IJsbaan Haarlem. Het startschot wordt gelost door de burgemeester van Wormerland, Peter Tange.

Iedereen vanaf acht jaar uit de Zaanstreek en Wormerland kan meedoen. Begint de postcode met 15.. dan kan er ingeschreven worden. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van een ijsvereniging of KNSB-licentie te hebben.

Jeugd die bijvoorbeeld via het District Zaanstreek of IJsclub Assendelft heeft meegedaan aan het jeugdschaatsen, heeft nu de kans te testen hoe hard ze kunnen schaatsen. Oudere jeugd en volwassenen krijgen van STG de uitdaging zicht te bewijzen en de eretitel Kampioen Sprint van de Zaanstreek in de wacht te slepen. Deelname is gratis. Programma Mini Pure Sprint en Pure Sprint

Het programma is opgesplitst in een Mini Pure Sprint voor de jongste jeugd en een Pure Sprint voor oudere jeugd en volwassenen. Wie de snelste over drie afstanden is in zijn/haar categorie mag zich de snelste schaatser van de Zaanstreek noemen.

Aanmelden
De inschrijvingsprocedure staat op www.stg-zaanstreek.nl. Er is maar een beperkt aantal plaatsen, dus snel reageren wordt aangeraden. Op de site staat tevens uitleg over hoe het rijden van een wedstrijd in zijn werk gaat: hoe start je, wanneer is het een valse start, enzovoort.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl