Zaanse bedrijven in race Beste Onderneming Noord-Holland 2021

Gepubliceerd: 29-03-2021 10:03

Zaanse bedrijven in race Beste Onderneming Noord-Holland 2021

STREEK - We hebben de Tweede Kamerverkiezingen amper verwerkt of er lonkt alweer een totaal andere verkiezing. De verkiezing met als beloning titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ is dé erkenning voor ondernemerschap in de provincie en omvat tevens een prijzenpakket ter waarde van € 5.000. Dit jaar zijn er twee Zaanse kandidaten doorgedrongen tot de finale. Forbo Flooring en K'ook valt die eer te beurt.

In de categorie Grootbedrijf is Forbo Flooring Systems uit Assendelft genomineerd. De vloeren van het bedrijf zorgen ervoor dat mensen op een prettige manier met elkaar kunnen wonen, werken en verblijven. 'Wij creëren een gezonde ruimte binnen en dragen bij aan een duurzame wereld daarbuiten' zo afficheert het bedrijf zich.

In de categorie MKB Klein is het K'OOK!, de culinaire kook en cadeauwinkel in de Zaanstreek en omstreken, dat genomineerd is. Anne van der Spoel en Karen Schoen proberen, samen met hun team, de klanten altijd te verrassen met kwalitatieve, mooie, leuke en lekkere producten. Hope groot was voor hun de verrassing dat zij het bericht kregen van de finaleplaats? 'Dat is nog eens een mooi begin van de week, supertrots zijn we dat we één van de 10 finalisten in de categorie MKB klein zijn!'

De jury van de ondernemingsverkiezing van Noord-Holland – de OVNH – heeft haar keuze gemaakt. Liefst 33 finalisten strijden op 20 mei a.s. om de titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland 2021’ in de categorieën Grootbedrijf, MKB Midden, MKB Klein en De Belofte.

Dit jaar heeft de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland voor de veertiende keer plaats. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in de provincie uit te spreken. Ondernemers zijn immers de drijvende kracht van de economie in Noord-Holland. Tijdens de verkiezingsavond op 20 mei 2021 strijden uiteindelijk 30 definitief genomineerden (tien per categorie) om de titel: Beste Onderneming Noord-Holland 2021.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl