Zaanse dialoogavonden over Sinterklaasfeest

Gepubliceerd: 09-10-2018 11:10

Zaanse dialoogavonden over Sinterklaasfeest

ZAANSTAD – Het zal weinigen zijn ontgaan: Zaanstad is gastheer van de nationale intocht van Sinterklaas. Daarmee heeft onze stad niet alleen te maken met een bijzonder nationaal evenement maar tegelijkertijd een bijzondere discussie: het uiterlijk van Piet. 

Wat betekent dit voor ons in de Zaanstreek? De gemeente wil door in gesprek te gaan tijdens de Zaanse Dialoogavonden van elkaar leren en samen tot andere en nieuwe inzichten te komen.
Meer weten over de verschillende argumenten en de verhalen erachter? Meedoen aan de gesprekken over wat het Sinterklaasfeest op persoonlijke titel betekent? Wilt u meedenken over hoe we dichter bij elkaar kunnen komen? Dan zijn de Zaanse Dialoogavonden, in de vorm van rondetafelgesprekken, de plek om het gesprek te houden.

Aanmelden
Er zijn drie dialoogavonden: dinsdag 30 oktober, woensdag 31 oktober en dinsdag 6 november. Aanmelden kan via: uitnodigingen@zaanstad.nl. Dan volgt een aanmeldformulier met meer informatie. Deze uitnodiging is alleen bedoeld voor inwoners van Zaanstad en/of vertegenwoordigers van Zaanse instanties. Het gaat nadrukkelijk om Zaanse inzichten op deze landelijke discussie.

Slotdebat
Op 7 november is er een slotdebat in het gebouw van Taets, Pieter Ghijsenlaan 1 in Zaandam. Tijdens dit debat komen alle inzichten bij elkaar en worden de resultaten van alle bijeenkomsten gedeeld.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl