Zaanse Eve co-auteur Amerikaans 'succesboek'

Gepubliceerd: 30-07-2018 11:07

Zaanse Eve co-auteur Amerikaans 'succesboek'

ZAANSTAD - Eve van Dijk, onderneemster van mantelzorgondersteuning Kappa Helpt! is co-auteur geworden van het boek ‘The only stories you will ever need to be successfull in live and business’.

Als deelneemster van het internetprogramma ‘Famous in 100 Days’ van powervrouw Lucinda Douglas, werd Eve op het idee gebracht haar levensverhaal en levenslessen op te schrijven om andere mensen te inspireren iets van hun leven te maken.

Biografie
Eve van Dijk: ,,Zo heb ik mijn biografie geschreven waarin ik onder andere beschrijf wat mijn startpunt was, het gezin waarin ik ben opgegroeid, welke tegenslagen ik overwonnen heb, welke verliezen ik heb geleden heb en hoe ik daarmee omgegaan ben. Ook de keuzes die ik gemaakt heb en hoe die tot stand gekomen zijn, hoe ik door ervaring op te doen erachter kwam wat mijn talenten zijn en die nu inzet in mijn bedrijf. En hoe ik die tegenslagen en verliezen heb weten om te zetten in positieve zaken. Zoals het praktisch ondersteunen van mensen die naast hun leven met gezin en werk ook nog voor anderen zorgen.”

Het bracht Eve van Dijk ook op het idee een nieuw bedrijf te starten: Mevrouw van Dijk. Daarmee ondersteunt ze bedrijven en organisaties bij het maken en invoeren van mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid.

De planning is dat het boek in september uitkomt en te koop is op de Amerikaanse site amazon.com.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl