Zaanse horeca enorm teleurgesteld

29-09-2020 08:49

Zaanse horeca enorm teleurgesteld

ZAANSTAD - Verschrikkelijk, dat is de eerste reactie van Ruud Keinemans, voorzitter Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Zaanstreek na de persconferentie van premier Rutte over de extra maatregelen. De horeca wordt opnieuw hard geraakt door de nieuwe coronamaatregelen. Vanaf morgen moet alle horeca drie weken lang om 22.00 uur dicht moet. "En dat terwijl er zo weinig besmettingen uit de horeca kwamen", aldus Keinemans.

"Uiteraard gaat gezondheid boven alles", vervolgt Keinemans."Toch zijn we enorm teleurgesteld. Als je al maanden hoort dat je het als horeca fantastisch doet. Dat komt natuurlijk ook omdat we ontzettend ons best doen om ons aan de maatregelen te houden. Toch is de horeca altijd de gebeten hond."

De Zaanse horeca voorzitter bereidt zich voor op een lockdown. "Achter de voordeur kunnen ze niet controleren en ik denk niet dat mensen hun gedrag aanpassen. We zijn ons enorm aan het focussen op de gezondheidszorg, maar denken ze ook aan die 600.000 mensen die in de horeca werken?"

LEES VERDER OP
www.nhnieuws.nl/nieuws/273716/zaanse-horeca-hard-geraakt-door-nieuwe-maatregelen-we-zijn-enorm-teleurgesteld


Op de foto (gemeente Zaanstad) een beeld zoals dat voor langere tijd onmogelijk zal zijn.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl