Zaanse Mantelzorgpas nu ook Zaanse Jongerenpas

Gepubliceerd: 13-02-2019 12:02

Zaanse Mantelzorgpas nu ook Zaanse Jongerenpas

ZAANSTAD - De Puur Zaans Pas is nu door gemeente Zaanstad geadopteerd. Waardoor het mogelijk is de ‘Zaanse mantelzorgpas’ ook in te zetten voor het jongere doelgroep die meedoen aan de methode Mobility Mentoring.

Gemeente Zaanstad en Straathoekwerk zien dat ondernemers zich graag aansluiten en de pas accepteren als betaling. Het loyaliteitssysteem werkt net zoals de Zaanse mantelzorgpas, maar heeft nu een extra spaarmodule en is beschikbaar voor een bredere doelgroep.


Meerdere doelen
Wat blijft is dat het gaat om één pas, maar met meerdere doelen. Het is zowel cadeau als betaal- en spaarpas geworden. De pas geeft korting bij de aangesloten aanbieders én is Zaanse Jongerenpas geworden. Deze pas is alleen voor risicojongeren beschikbaar. Die krijgen op de pas een tegoed van maximaal € 200.

Er zijn 4000 mensen die een pas toegewezen hebben gekregen. Gemeente, Straathoekwerk en organisatie Puur Zaans hopen dat het loyaliteitsprogramma voor verbinding tussen bewoners, bedrijven en bezoekers zorgt. ‘Wat leidt tot mogelijke groei in omzet en nieuwe klanten’, aldus de wervende tekst die ondernemers over deze wijziging ontvingen.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl