Zaanse oefenderby eindigt onbeslist

30-06-2021 07:50

Zaanse oefenderby eindigt onbeslist

STREEK - Nu de strijd om de Zaanstad Cup (van 6 t/m 10 juli op het menu) ras dichterbij komt verschijnen steeds meer deelnemende teams al oefenend binnen de lijnen. Op het prachtige complex van de VV Knollendam stonden de vlaggenschepen van derde klassers Sporting Krommenie en Saenden tegenover elkaar. Of het eerste elftal van de gastheer dit seizoen het veld zal betreden is triest genoeg uiterst twijfelachtig.

Dat de eindstand 2-2 werd was eigenlijk nog het minst belangrijk. Saenden trainer Rene Reijinga toonde zich uitermate opgewekt en stelde dat het vooral super fijn was om weer op het veld te staan met supporters. Hij heeft veel goede dingen gezien. Net als zijn Sporting collega Jordi van Beek waren de selecties nog verre van compleet.

Reijinga miste volgens eigen zeggen nog tien spelers van het beoogde eerste team en beschouwde zijn selectie nu nog als een mix elftal. Zo was ‘good old’ Melvin Bruijn ook weer van de partij. ‘Good old Mellie vind het spelletje nog veel te leuk’

Vanuit Krommenie kwamen liefst 20 spelers binnen de lijnen. Van Beek zal zijn troepen donderdag in Oostzaan tegen OFC Onder 23 laten aantreden waarna zondag een bezoek aan buurman SVA in de agenda staat.

Het scoreverloop was als volgt: 1-0 voor Saenden door Remy Goudriaan, de gelijkmaker door Roel Meijns en aansluitend de 1-2 door Jim Gielen waarna Jordy Poyato de eindstand op 2-2 bepaalde.


Foto's Peter Seijmour

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl