Zaanse Ondernemersdag 2021 en de winnaars

Gepubliceerd: 03-11-2021 9:11

Zaanse Ondernemersdag 2021 en de winnaars

ZAANDAM - In het Zaantheater was het gistermiddag en -avond een drukke ondernemersdag. De culturele tempel van onze streek vormde andermaal het decor voor de Zaanse Ondernemersdag 2021.

Deze editie gaat - eigenlijk net als alle voorgaande 31 - als zeer geslaagd de boeken in! Waar aanvankelijk veel zenuwachtig ronddrentelende ondernemers waren te zien overheerste na de bekendmaking van de prijswinnaars vooral blijdschap en instemming met de gekozen winnaars.

De Zaanse Startup Award 2021 gaat naar Oh My Guts , succesvolle cateraars met een neus voor gezonde voeding. De titel ‘Onderneming van het jaar’ is gegaan naar STAN Partners, vertrouwde én innovatieve arbeidsmarkt expert. En tot slot de PDA Group , groothandel in sieraden en horloges, welke de Trias VMBO prijs heeft gewonnen vanwege hun personeelsbeleid.

Het totale programma was ook geslaagd! Dankzij dagvoorzitters Joep Van Deudekom en Rob Urgert weten in ieder geval de aanwezigen hoe makkelijk zij te beïnvloeden zijn

Op de foto o.a. de winnaars van de Zaanse ondernemersprijs 2021 die na het bekendmaken enthousiast uitriepen ‘We did it!!!’

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl