Zaanse Ondernemersdag editie 32 in de maak

Gepubliceerd: 21-07-2021 11:07

Zaanse Ondernemersdag editie 32 in de maak

STREEK - Voor de Zaanse ondernemers - in de ruimste zin van het woord - is er goed nieuws. Want de voorbereidingen voor de 32e Zaanse Ondernemersdag zijn in volle gang. De datum waarop deze moet gaan plaatshebben is 2 november. 'Na de editie in 2019 de hoogste tijd voor een mooi evenement!' zo klinkt het.

Het bestuur heeft het conceptprogramma bijna rond en de jury’s van de Ondernemingsprijs en de Startup Award 2021 roepen ondernemend Zaanstad op om bedrijven en instellingen aan te melden die voor een nominatie in aanmerking komen. Nog even een terugblik naar 2019. 


Dat jaar waren de genomineerde bedrijven voor de Ondernemingsprijs 2019 en de PDZ/Trias Jeugdjuryprijs Bonbon Atelier N. Limmen, Gebr. van der Veekens en Feenstra en van Goor. De PDZ/Trias Jeugdjuryprijs werd gewonnen door Feenstra en van Goor en de Ondernemingsprijs 2019 ging naar de Gebr. van der Veekens.

Dit jaar zal voor de tweede keer de Zaanse Startup Award worden uitgereikt tijdens de Zaanse Ondernemersdag op 2 november aanstaande. Vanaf nu kunnen starters of diegene die een jonge startup wil voordragen zich aanmelden via het aanmeldformulier op de website. De inschrijving voor de Zaanse Startup Award 2021 sluit op 24 september 2021. De pitchdag voor de jurering is gepland op 6 oktober aanstaande.

Uit alle aanmeldingen selecteert een deskundige jury een longlist van ca. 7 startups die zich via een pitch aan de jury morgen voorstellen op 6 oktober aanstaande. De jury bestaat uit: Marcel Beerse (voorzitter/Baker Tilly), Maarten Alleman (About Blank), Mark Vleeshakker (AVV Zaanstad) en Daan Horak (Cell Charge).

Uitgebreide informatie is te vinden op www.zaanseondernemersdag.nl/index.php

Op de foto de Ondernemingsprijswinnaar Gebr. van der Veekens

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl