Zaanse Ondernemingsprijs voor Funderingstechnieken De Coogh

Gepubliceerd: 02-11-2016 10:11

Zaanse Ondernemingsprijs voor Funderingstechnieken De Coogh

ZAANDAM - Een dubbelslag voor Funderingstechnieken De Coogh, maandagmiddag tijdens de Zaanse Ondernemersdag. Het familiebedrijf van Jan IJskes kreeg niet alleen een prijs van de PDZ Trias vmbo Jeugdjury, maar ook de 28e Zaanse Ondernemingsprijs.

De sociale maatschappelijke instelling van het bedrijf scoorde in beide juryrapporten. Zo wees de PDZ Trias op de mogelijkheden die het bedrijf biedt als leerbedrijf en het viel de scholieren op dat als je over ziekteverzuim met de directie praat, daar emotioneel op wordt gereageerd. "Dat betekent dat het bedrijf van haar personeel houdt." De jury van de Ondernemingsprijs zag ook social instelling van Funderingstechnieken De Coogh ten aanzien van mensen die minder draagkrachtig zijn en in problemen komen omdat de fundering van hun woningen slecht zijn.

Jan IJskes en Edwin de Nijs zijn verguld met de prijzen. De Nijs voor de ZaanTV-camera: "Ik ben onwijs trots, vooral op ons team en de mensen buiten, onze opdrachtgevers." De PDZ Trias Jeugdjury was wel zijn ding. Met veel plezier denkt hij terug aan de gave ochtend waarin het bedrijf een prachtige presentatie gaf aan de 40 leerlingen van het Trias vmbo. Oprichter van het familiebedrijf Jan IJskes was ontdaan dat beide prijzen aan zijn bedrijf werden uitgereikt: "Daar zijn wij apetrots op."

De andere genomineerden waren Bouwbedrijf Jan Vet en Saenkanter Fashion.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl