Zaanse Oranje neemt Coronaterras in gebruik

27-07-2020 15:00

Zaanse Oranje neemt Coronaterras in gebruik

ZAANDAM - Menig voetbalbestuurder zat met zijn handen in het haar toen de Coronamaatregelen werden afgekondigd. Wat te doen als twee teams in een volle kantine niet de noodzakelijke 1,5 meter kunnen bewaren? Dat besef was er ook op sportpark Klaverhoek waar ZCFC haar onderkomen heeft.

Het bestuur is dan ook druk aan de slag gegaan en heeft zitten brainstormen. Het doel was helder. Het uitbreiden van de kantinecapaciteit, zodat leden na afloop toch met elkaar kunnen bijpraten, even gezellig onder elkaar, verhalen delen.


De grote vraag was alleen: hoe dan? De oplossing werd opvallend snel gevonden. Twee buitenterrassen waarvan één volledig overdekt. Dat bouwwerk kwam mede tot stand dankzij de 'Club van 100' die het financieel mogelijk heeft gemaakt en de inzet van Frank van den Dongen, Martin Tucci, Ron Waij, Rob Wooldrik, Harry Koster, Dirk Slootweg, Martijn Jonker, en Jan de Jager die het allemaal hebben in elkaar gezet. 

Bij Zet spreekt men van een ultieme verenigingsproductie en wat is het fraai. Het compleet overkapte terras is gemaakt van duurzaam hout en zal waarschijnlijk deze week al af gemaakt worden. Als er de komende tijd nog een paar terrasheaters komen zullen de Oranjehemden ongetwijfeld het hele jaar buiten een biertje/colaatje drinken.


Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl