Zaanse punkmetal herrie showband KAPOT! in de prijzen

Gepubliceerd: 02-07-2020 8:07

Zaanse punkmetal herrie showband KAPOT! in de prijzen

STREEK - De feestelijke digitale IKTOON-uitreiking van de creatieve wedstrijd ‘Maak de zomer’ live was 30 juni te volgen via Facebook en Instagram. Uit 263 inzendingen selecteerden Nederlandse provincies de beste amateurkunstenaars van Nederland. De Zaanse punkmetalband KAPOT! werd met hun “coronaproof” animatie van hun nummer “ Kippetjes” uitgeroepen tot winnaar van de provincie Noord-Holland.

Met de uitreiking van deze prijs luidt KAPOT! het heropende culturele seizoen feestelijk in en zijn ze weer te boeken. IKTOON Jurylid Mandy Woelkens, presentatrice van XITE en Qmusic over KAPOT!: “Wat goed dit! Voor mijn gevoel stond ik toch opeens op een festival als Zwarte Cross. En festivals vind ik toch wel een ultiem zomergevoel. Een perfect voorbeeld van hoe je helemaal coronaproof een heel leuk clip kan maken.”


Zanger NUKE: "Spelen in kroegen, op festivals, knallen in kleine clubs dat is waarvoor we iedere week repeteren bij Jottem. Opeens waren al die mogelijkheden, spelen in de FluX, De Weiver… KAPOT! In plaats daarvan gingen wij creatief aan de slag met film, fotografie en animatie om zichtbaar te blijven en dat leverde deze prijs op. Nu de regelingen worden versoepeld zijn wij er weer helemaal klaar voor om op te treden!”

De link richting winnende clip: https://www.youtube.com/watch?v=ZSIJX3R5ZPg

Fotografie: Ron Koffeman

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl