Zaanse UITmarkt op Rozengracht

Gepubliceerd: 30-07-2018 10:07

Zaanse UITmarkt op Rozengracht

ZAANSTAD - Liefhebbers van muziek, dans, lekker eten en drinken, cultuur, creatieve cursussen en workshops (en veel meer): noteer de datum zaterdag 1 september. Want dan begint het culturele seizoen met de Zaanse UITmarkt.

Alle Zaanse lokale culturele instellingen zetten op twee podia hun beste beentje voor. Of je nu van klassiek of modern houdt, jong of oud(er) bent: tijdens de Zaanse UITmarkt is er voor ieder wat wils. Ook landelijk bekende artiesten als Paul de Munnik zijn present. Hij geeft in het Zaantheater, samen met Wouter Planteijdt, een voorproefje van zijn nieuwe programma.

Cultuur en culinair schuiven in elkaar bij het kennismaken met het beste dat de Zaanstreek te bieden heeft op het gebied van eten en drinken. De deelnemende restaurants Aan Tafel, 22 Kitchen & Bar, Pannenkoekenrestaurant De Kraai en De Verskade serveren een selectie van hun lekkerste hapjes en bijpassende wijnen.

Dit jaar pakt organisator Stichting UITdeZaanstreek ‘uit’ op een nieuwe locatie: de Rozengracht. Wees erbij van 12.00 tot 23.00 uur. De entree is gratis.

Zie voor volledige programma: www.zaanseuitmarkt.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl