Zaanse voetballers kunnen hart ophalen

01-10-2021 12:51

Zaanse voetballers kunnen hart ophalen

STREEK - Niet alleen de voetballers zullen/moeten dat doen, ook de supporters langs de lijn gaan een sportief boeiend weekeinde tegemoet.

De eerste klappen zijn reeds uitgedeeld en dan is het de vraag in hoeverre daar een vervolg aan kan worden gegeven dan wel in hoeverre de ‘slachtoffers’ daarvan hersteld zullen zijn.

Zaterdag 02-10:
2A HBOK-FC Zaandam. De mannen op klompen begonnen met een remise waar de Zaandammers een tik om de oren kregen.

3A Koninklijke HFC- ZCFC. De Haarlemmers zijn overtuigend uit de startblokken gekomen (2-7 winst) waar het Zaanse Oranje op eigen veld werd afgetroefd (1-6). Er valt dus wat recht te zetten.

4B Jisp-De Volewijckers, De Meteoor-Rood-Wit Zaanstad, OFC-Sporting Krommenie, SDOB-Blauw Wit W, TOB-WSV '30, Westzaan-RCZ en Zaanlandia-Fortuna Wormerveer. In deze afdeling is het scoren geen enkel probleem. In de eerste ronde werden er liefst 54 doelpunten genoteerd. Een waarschijnlijk unieke reeks.

Zondag 03-10:
Derde divisie Groene Ster-OFC. De Oostzaners zijn de trotse koploper en moeten de middenmoter kunnen verslaan.

1A Fortuna W-AGB en SDZ-Assendelft: beide Zaanse vertegenwoordigers wisten hun duel te winnen en dat moet voldoende motivatie opleveren ook nu weer te gaan voor de drie punten.

2A KFC-JVC: de mannen van trainer Guillaume Groot liepen tegen een nipt verlies aan (3-2) waar JVC overtuigend wist te winnen (3-1).

3B Egmondia-SVA, Hollandia T-WSV '30, Meervogels '31-Saenden, Sporting Krommenie-Bergen, Vrone-Hercules Zaandam: wisselende resultaten die vooral aan de positieve kant van de score bleven. Alleen WSV'30 en Saenden moesten hun meerdere erkennen in de tegenstander.

4D DSS-Rood-Wit Zaanstad, Heemstede-Zaandijk, Olympia Haarlem-RCZ, Westzaan-BSM: ook hier eigenlijk veel positiefs en dat maakt deze ronde op voorhand al interessant.

Foto Theo van Vlaanderen

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl