Zaanse Zomer Experience ontvangt Juvat

13-07-2020 15:47

Zaanse Zomer Experience ontvangt Juvat

STREEK - Bij de Zaanse Experience op Sportpark Jagersveld zal donderdag 16 juli een bekende Zaankanter als gast aanwezig zijn. Juvat Westendorp, ambassadeur van JOGG Gezonde Jeugd, Gezonde Toekomst, doet die dag mee met activiteiten en beantwoordt vragen. Ook vertelt hij de kinderen waarom sporten, gezond eten en water drinken belangrijk zijn geweest voor hem. Iedereen is welkom, deelname is gratis!

Als acteur en danser weet Juvat Westendorp als geen ander hoe belangrijk een gezonde manier van leven is. Dat probeert hij al jarenlang als ambassadeur van JOGG op een zo positief mogelijke manier over te brengen op kinderen en jongeren. Op 16 juli is hij tussen 10:30 en 13.00 uur op Jagersveld om zijn boodschap dansend en spelend kracht bij te zetten. Ook wethouder Annette Baerveldt van Cultuur komt (onder voorbehoud) een kijkje nemen. 


Zaanse Zomer Experience
De activiteiten op Jagersveld zijn deel van de Zaanse Zomer Experience. Die biedt kinderen en jongeren deze vakantie gratis activiteiten in sport, spel, cultuur en lifestyle. Sportbedrijf Zaanstad organiseert de activiteiten samen met JOGG en andere partners, op maar liefst vijf sportparken (Wormerveer, Jagersveld, AV Zaanland, Hoornseveld en Vijfhoek). Daarnaast is het sportbuurtwerk ook doordeweeks actief op veldjes in de woonwijken. Alle informatie is te vinden op www.zaanse-experience.nl.


Zomer van de Gezonde Jeugd
De beperkingen vanwege het Coronavirus heeft kinderen en jongeren afgelopen maanden enorm geraakt. Dat bevestigt ook een rapport van Unicef Nederland. Daarom organiseert JOGG de Zomer van de Gezonde Jeugd. In heel Nederland vinden tijdens de vakantieperiode (3 juli-23 augustus) allerlei activiteiten plaats voor kinderen en jongeren. Alles is te vinden op www.zomervandegezondejeugd.nl.

Op de archieffoto JOGG-Zaanstad 2017, dus voor de Corona! Ook met Druppie, Juvat ambassadeur JOGG, Christine Eggenkamp-Vink van JOGG-Zaanstad & Mirjam Preusterink van Sportbedrijf Zaanstad

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl