Zaanse Zomer Experience sluit af met feestelijke loting!

09-08-2020 14:05

Zaanse Zomer Experience sluit af met feestelijke loting!

STREEK - Tijdens de Zaanse Zomer Experience kan de jeugd (6-18 jaar) zich de hele schoolvakantie vermaken met sport-, spel-, cultuur-, muziek- en lifestyle activiteiten. In de laatste week van de zomeractiviteiten, op donderdag 13 augustus voor de kantine van HV Zaanstreek op Sportpark Jagersveld, worden onder alle deelnemers tien jaarlidmaatschappen verloot.

Alle kinderen die de afgelopen weken mee hebben gedaan aan de Zomer Experience dingen automatisch mee. De tien winnaars kunnen kiezen uit de 23 sportverenigingen die mee hebben gedaan aan de Zaanse Zomer Experience.

Meedoen Zaanstad voor alle kinderen
Deelname aan de Zaanse Zomer Experience is gratis. De vijf locaties voor de zomeractiviteiten zijn verspreid over Zaanstad en waren bewust gekozen, omdat in deze wijken ook veel gezinnen wonen die op of onder de armoedegrens leven. Zo kunnen álle kinderen meedoen aan sport, spel en cultuur. En dat is deze zomer door corona extra belangrijk.

Om de Zaanse jeugd te stimuleren om ook ná de schoolvakantie actief te blijven bij een vereniging, organiseert het Sportbedrijf Zaanstad samen met de gemeente Zaanstad deze loting. Is de winnaar al lid van een vereniging? Dan kan hij/zij de prijs ook doorgeven aan een broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje. Want alle kinderen verdienen het om mee te doen in Zaanstad!

De Zaanse Zomer Experience is mede mogelijk gemaakt door de regeling ‘Meedoen Zaanstad’. Deze regeling van de gemeente Zaanstad maakt het voor kinderen uit minima gezinnen mogelijk om gratis te sporten of dans-, muziek- of theaterlessen te volgen. Deze gezinnen kunnen ten alle tijde een beroep doen op Meedoen Zaanstad. Dus ook de kinderen die bij de loting niet in de prijzen vallen, kunnen zich via Meedoen Zaanstad aanmelden en na de zomer gewoon lekker doorgaan met cultuur en/of sport.
Meer informatie en inschrijven


Alle kinderen tussen de 6-18 jaar die tussen 6 juli en 13 augustus 2020 een of meerdere keren hebben meegedaan aan de zomeractiviteiten, dingen automatisch mee in de loterij. De Zaanse Zomer Experience duurt nog t/m zaterdag 15 augustus. Meer informatie en inschrijven: kijk op www.zaanse-experience.nl

Voor een overzicht van de deelnemende sportverenigingen aan de loterij, kijk in de actievoorwaarden ophttps://www.sportbedrijfzaanstad.nl/winactie-zze-2020/

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl