Dam tot Damloop 2019

Op zoek naar het laatste sportnieuws over de Dam tot Damactiviteiten? Stem dan af op Zaanradio 107.1 FM want we brengen je het hele weekend een live registratie van hét sportevenement van het jaar.


 


 


 


Op de Burcht staat zaterdag de RTV Zaanstreek unit van waaruit de uitzendingen worden gecoördineerd voor zowel ZaanTV als Zaanradio. Publiek is van harte welkom een kijkje te komen nemen in onze mobiele studio.


 


 


 


Daar bent u welkom vanaf komende zaterdag 12.00 uur. Dan beginnen onze live uitzendingen die tot en met zondag voortduren. De sportactiviteiten worden door een team van vijftien RTV Zaanstreek-medewerkers – letterlijk – crossmediaal in woord en beeld gebracht.


 


 


 


Crossmediaal wil zeggen dat op Zaanradio is het laatste nieuws live te beluisteren valt, er op onze website www.rtvzaanstreek.nl en sociale mediakanalen (Facebook en Twitter) de nodige actuele foto’s en filmpjes verschijnen terwijl op ZaanTV een compilatie van het sportweekend op een later moment volgt.


 


 


 


Zaanradio is in Zaanstad op de frequenties 103.3 FM (kabel) en 107.1 FM (ether) te horen. In Wormerland op kabelfrequentie 89,0 FM. Zaanradio wordt via internet gestreamd op www.rtvzaanstreek.nl en is te beluisteren via de mediabox ZIGGO kanaal 915 of KPN kanaal 1115.


 


 


 


ZaanTV wordt uitgezonden door ZIGGO op kanaal 36 (Zaanstad), kanaal 45 (Wormerland) en via KPN op kanaal 1418.


 


 


 


 


Tijdschema

Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl