Zaanstad met Ella John ‘cultuurmatchmaker’ rijker

26-02-2019 08:55

Zaanstad met Ella John ‘cultuurmatchmaker’ rijker

ZAANSTAD – Ella John is de nieuwe cultuurmatchmaker van Zaanstad. Een nieuw initiatief dat in het leven is geroepen dankzij financiële steun van het VSBfonds, Fonds voor Cultuurparticipatie en Fonds Podiumkunsten.

De matchmaker vormt de vraagbaak voor mensen die rondlopen met een creatief idee voor een project maar geen financiering kunnen rondkrijgen. Ella John is voor Zaanstad dan degene die initiatiefnemers de juiste richting kan wijzen bij welk cultuurfonds geld te halen valt.

Zestien matchmakers
Zij is één van de zestien matchmakers die actief zijn in evenzoveel Nederlandse steden. De matchmakers geven meer informatie over regelingen van fondsen, maar kunnen ook wijzen op andere initiatieven. Of het contact leggen met fondsmedewerkers die alles weten over subsidieregelingen.

‘Verborgen energie’
Ella John is naast Matchmaker zangeres. ,,Als matchmaker wil ik leven in de urban scene van onze stad blazen door initiatiefnemers te koppelen aan fondsen en zo meer mogelijkheden te creëren. Zaanstad heeft een verborgen energie van creativiteit en een gemengde cultuur. Ik voel me vereerd om die creativiteit op deze manier te vertegenwoordigen.”

Stuur om in contact te komen met Ella John een mailtje naar ella@matchmakerscultuur.nl.

Meer informatie op www.matchmakerscultuur.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl