Zaanstad op zoek naar divisie-spe(e)l(st)ers

08-05-2017 16:34

Zaanstad op zoek naar divisie-spe(e)l(st)ers

ZAANSTAD - VV Zaanstad is op zoek naar versterking en nieuw talent. Zaanstad is hét volleybalbolwerk boven ’t IJ. De vereniging heeft maar liefst vijf divisie-teams, meer dan 300 leden, een grote jeugdafdeling, de eigen Rabobank-volleybalschool en een groeiende zitvolleybalafdeling.....

Heren-1 is net kampioen geworden van de topdivisie en speelt volgend jaar eredivisie. Heren-2 heeft zich met veel jonge spelers keurig gehandhaafd in de eerste divisie. Het is de kweekvijver voor het eerste team en veel spelers hebben deze stap recent gemaakt. Heren-3 is een mix van jong- en oud en een mooi team om divisie-ervaring in op te doen. Dames-1 is vorig seizoen gepromoveerd naar de eerste divisie en heeft zich in het eerste jaar goed gehandhaafd. Dames-2 speelt al drie jaar achterelkaar in de tweede divisie en presteert elk jaar weer prima in wisselende samenstellingen.

Voor al deze teams is Zaanstad op zoek naar nieuwe spelers en speelsters, waarin prestatie voorop staat maar waar er ook ruimte is voor gezelligheid. Getraind wordt de meeste tijd in Zaanlands West, ongeveer 10 minuten van station Zaandam. Wedstrijden speel je in het prachtige nieuwe Topsportcentrum De Koog vlakbij station Zaanse Schans. Spelers en speelster komen niet alleen uit Zaanstad maar uit de hele regio. Ook van uit Amsterdam zijn beide sporthallen uitstekend te bereiken.

Dus ben je een jong talent, wil je een stapje omhoog, wil je graag Zaanstad versterken of ga je studeren in Amsterdam en zoek je een leuke vereniging: genoeg redenen om een kijkje te komen nemen bij Zaanstad. In mei is er alle gelegenheid om mee te trainen en met elkaar kennis te maken. Meer weten? Stuur een email naar Jeroen Nol via jeroennol@hotmail.com. Dan gaan we kijken naar de mogelijkheden. Je bent van harte welkom!

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl