Zaanstreek Vandaag met gevarieerd aanbod van onderwerpen

31-03-2021 11:51

Zaanstreek Vandaag met gevarieerd aanbod van onderwerpen

STREEK - Iedere maandag tot en met vrijdag van 12-13 en van 18-19 uur klinkt het actualiteitenprogramma Zaanstreek Vandaag op Zaanradio. Zo ook vandaag. Presentator van dienst is Annemieke Goudsmit en haar technicus is Pascal Zandbergen.  Het uur zit weer barstensvol onderwerpen.

Elke woensdag zetten we een hond of kat uit het asiel in het zonnetje om zo te helpen een goed thuis voor ze te vinden. Vandaag staan de twee prachtige zusjes Liane en Lillian van 6 maanden oud in het spotlicht. Honden hebben een baas, maar katten hebben bediendes, dus weet waar je aan begint. Maar een kat kan zoveel voor je betekenen. Wie wil solliciteren voor de baan van bediende? Annemarie Karreman van Zaanse Stichting Dierenzorg vertelt over deze beauty's.

Morgen tijdens het vragenuurtje van de gemeenteraad stelt de lokale politieke partij ROSA vragen over de bushalte tegenover het crematorium die mogelijk gaat verdwijnen. Van wethouder Slegers wil ROSA weten of dit kan worden voorkomen. We praten erover met ROSA-raadslid Hans Kuyper. Wat wil hij precies weten?

De verkiezing 'Club van het jaar' is vandaag uitgeroepen. Iedereen kan nu zijn of haar club aanmelden vanaf vandaag tot en met 5 mei via clubvanhetjaar.nl. Stemmen kan dan vanaf 19 april en op 26 mei worden de winnaars per gemeente en provincie bekendgemaakt, inclusief de toekenning van de twee wildcards. Janneke Moerel van Kunstbende vertelt er meer over. Welke Zaanse verenigingen meld jij aan?

De firma Lassie laat haar hart letterlijk en figuurlijk schijnen op Odion. Sinds maandagavond verlicht het rode hart van Lassie het hoofdkantoor van Odion in Wormer. Hiermee geeft Lassie het hart op symbolische wijze door aan de gehandicaptenzorgorganisatie. Een blijk van waardering voor zorgmedewerkers in coronatijd, en in het bijzonder de Odionmedewerker. Petra Dik van Lassie vertelt over de gedachte achter dit hart.

Zaanradio kun je in Zaanstad en Wormerland op de kabel en in de ether ontvangen.

In Zaanstad zijn de frequenties 103.3 FM (kabel) en 107.1 FM (ether hele Zaanstreek).
In Wormerland zijn we te horen op de kabelfrequentie 89,0 FM.
Zaanradio wordt ook via internet gestreamd 
Tevens kunt u ook Zaanradio luisteren via de mediabox, ZIGGO box op kanaal 915 of KPN kanaal 1118.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl