Zaantheater: versoepeling stap in goede richting

Gepubliceerd: 10-05-2020 9:05

Zaantheater: versoepeling stap in goede richting

ZAANDAM - Met nu een maximum van 30 personen per zaal als maatregel zal het Zaantheater de reeds geplande voorstellingen in juni niet kunnen laten doorgaan. De versoepeling van de maatregelen betekent wel een stap in de goede richting is het geluid uit het Zaantheater.

Voorstelling om naar uit te kijken
Velen hebben het afgelopen woensdag ongetwijfeld in de persconferentie gehoord: vanaf 1 juni mogen onder meer bioscopen en theaters voorzichtig weer bezoekers gaan ontvangen. 'Hiermee is onze blik weer op de toekomst gericht en kunnen we voorzichtig nieuwe plannen maken. Wat dat voor de bezoekers van het Zaantheater betekent, zijn we momenteel aan het uitzoeken. Hierover zullen wij onze gasten zo snel mogelijk informeren. Eén ding is zeker: we kijken vooral naar wat wél kan en hoe we stapje voor stapje samen met u het nieuwe theaterseizoen tegemoet kunnen gaan.' 

Nieuwe locatievoorstelling
Na weken van thuiszitten is er eindelijk weer iets om naar uit te kijken: de nieuwe Zaanse locatievoorstelling ‘Honig Soap’, een coproductie van FluXus en het Zaantheater. Na de succesvolle voorstellingen ‘Verkade’, over de jaren 30, ‘Vivo’, over de jaren 50 en ‘Elif’, over de jaren 60, zijn nu de jaren 70 aan de beurt. 'Honig Soap' is een opgewekt muziektheaterstuk over een tekort aan geld en een overschot aan liefde. 


Voor meer informatie over de voorstelling en het bestellen van kaarten kijkt de lezer op de website van het Zaantheater.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl