Zakenvrouw van het Jaar Elske Doets bij ZaanLinQ

Gepubliceerd: 09-10-2019 16:10

Zakenvrouw van het Jaar Elske Doets bij ZaanLinQ

WESTZAAN - De landelijk bekende Zakenvrouw van het Jaar en reisondernemer, Elske Doets, is op 13 november aanwezig bij ZaanLinq, het vrouwennetwerk van de Zaanstreek.

Elske Doets (1972) is recentelijk veel in het nieuws geweest als het gaat om het vrouwenquotum en haar Young Lady Business Academy. Zij is directeur/eigenaar van Doets Reizen, gespecialiseerd in reizen naar de Verenigde Staten, Canada en IJsland.

Interactieve presentatie
Het wordt een interactieve presentatie over ondernemerschap, wat het met je doet als je Zakenvrouw van het jaar wordt, kernwaarden, relevantie en meer. Er is ook aandacht voor de Young Lady Business Academy van Elske. Jonge vrouwen met veel ambitie zijn van harte welkom voor deze bijeenkomst.
Het lef om gelukkig te zijn! luidt de titel van het boek dat Elske Doets geschreven heeft. Daarin toont ze aan de hand van haar eigen ervaringen en die van anderen hoe je te midden van stress en scoringsdrang in contact blijft met jezelf, je verlangens en je intuïtie.

De bijeenkomst met Elske vindt plaats bij de Zaanse Zakenvrouw 2017, Caroline van Velze in haar showroom van Zuiver, Schoot 2 in Westzaan.

Zie voor meer informatie: www.zaanlinq.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl